Over ons

TasNV Bij ons vind je alles voor de auto.

Luc Tas begon de verkoop van auto-onderdelen eind jaren 60. Na eerst in okkasie ” Volkswagen ” en ” Austin ” te hebben gehandeld, zag hij een gat in de markt! Met een Mercedes bestelwagen ” Pufte ” hij naar Duitsland om Mercedes onderdelen te halen zoals motorkappen, spatborden, optieken , …Echter moest hij opboksen tegen collega’s die al jaren bestonden! Met zijn import van onderdelen veroverde hij zich een plaats op de markt. Later verkocht hij alle onderdelen waaronder ook de befaamde GlassoMax autolakken ( nu Glasurit ). Een extra filiaal werd geopend te Zottegem , nadien ook te Dendermonde. Vandaag de dag kan je bij Tas NV alles voor de auto vinden ( Gereedschappen, accessoires, olie, onderdelen, verf, originele onderdelen). Met een dynamisch team van +- 25 personen zijn we de meest succesvolle auto-onderdelen grossier in de regio.

Guido Tas

Zaakvoerder

Guido Tas, zoon van oprichter Luc Tas & huidige zaakvoerder van Tas NV. Helpt nog dagelijks mee in de winkel om zo de bewegingen in de markt kort op te volgen. Hierdoor kan de firma nog steeds elk jaar een groei behalen en de belangrijkste Auto-Onderdelen grossier uit de regio blijven. Persoonlijk contact met de klant en een goede relatie met de werknemers vindt hij zeer belangrijk.

Stéphane Van de Voorde

Stéphane Van de Voorde

Filiaalmanager Aalst

Stéphane is na Guido de verantwoordelijke voor het filiaal in Aalst. Hij houdt zich ook bezig met ICT, digitalisering, website, …

Bart De Cooman

Bart De Cooman

Allround

Bart stond mee aan de basis van de digitalisering die in 2017 plaats vond. Naast baliebediende houd hij zich bezig met het regelen van de leveringen, up to date houden van tarieven, thule, …

Jules Van der Burght

Jules Van der Burght

Verantwoordelijke garanties

Jules staat in voor de garanties & retours in Aalst. Daarbuiten is hij ook baliebediende.

Miguel Wigy

Miguel Wigy

Verantwoordelijke gereedschap

Miguel werkt ondertussen meer dan 10 jaar voor Tas, hij is baliebediende en daarbuiten verantwoordelijk voor de aan en verkoop van gereedschap in Aalst.

Didier Van Ouche

Didier Van Ouche

Technisch Adviseur

Didier is baliebediende, door zijn grote technische kennis en het geregeld volgen van opleidingen is hij ook de technisch adviseur bij problemen en / of garanties.

Filip Van Durme

Filip Van Durme

Baliebediende

Filip is baliebediende te Aalst, hij is op enkele personeelsleden na het langste in dienst bij Tas.

Steve Herzog

Steve Herzog

Magazijnverantwoordelijke

Steve is verantwoordelijk voor het magazijn in Aalst. Hij zorgt er voor dat alle goederen in stock worden genomen en kunnen verkocht worden. Hij staat ook in voor de controle van de goederen die worden geleverd bij de klanten.

Ivan Bogaert

Ivan Bogaert

Vertegenwoordiger Paint & Non Paint

Ivan Bogaert is al jaren een trouwe medewerker van Tas NV. Met zijn jarenlange ervaring en enorme kennis is hij de drijvende kracht achter de succesverhalen van TasNV met betrekking tot Paint & Non Paint

Franky Vlierinckx

Franky Vlierinckx

Magazijnier / Chauffeur

Franky is magazijnier / chauffeur maar hij staat ook in voor het maken van verschillende soorten verf in het verflabo te Aalst

Kurt De Wolf

Kurt De Wolf

Magazijnier

Kurt is vaste magazijnier te Aalst, bij afwezigheid van 1 van de chauffeurs is hij de vervangende chauffeur.

Olav De Witte

Olav De Witte

Chauffeur

Olav is vaste chauffeur in Aalst, hij werkt al vele jaren voor Tas en is een bekend gezicht voor de klanten.

Glenn

Glenn

Chauffeur

Glen kwam in 2020 ons team vervoegen. Glen is onze nieuwe chauffeur maar hij is extra gemotiveerd en hij heeft de nodige kennis van de onderdelen en producten.

Bianca Peeters

Bianca Peeters

Verantwoordelijke Boekhouding

Bianca zorgt voor de boekhouding.

Betty De Winne

Betty De Winne

Boekhouding

Door de aankoop van het ERP pakket was de taak van kassierster overbodig. Sinds eind 2017 werkt Betty mee op de boekhouding & is ze tot spijt van alle klanten enkel nog te horen bij de wachttoon van het antwoordapparaat.

Bernd Peeters

Bernd Peeters

Magazijnier

Bernd Peeters behandeld alle bestellingen van vertegenwoordigers. Met zijn jarenlange ervaring …

TasNV Dendermonde

Tas Dendermonde is de 3e winkel die geopend werd door de familie Tas, gelegen op de Sint Gillislaan 10. Door de jaren heen zijn wij ook in Dendermonde en ver daarbuiten the place to be voor alle auto-onderdelen en benodigdheden. Ondanks de kleinere winkel ( maar groot magazijn ) , leveren wij hier ook de juiste onderdelen en toebehoren op het gepaste tijdstip.

Glenn Roef

Glenn Roef

Filiaalmanager

Ondanks dat Glenn nog niet zo heel lang bij ons werkt, is hij toch wel zeer snel Filiaalmanager geworden in Dendermonde. In het begin deed hij dit samen met Robin, maar door het vertrek van Robin naar de buitendienst neemt Glenn deze taak nu alleen op zich.

Stef De Bleser

Stef De Bleser

Chauffeur

Stef is de drijvende kracht achter de snelle leveringen via Tas Dendermonde. Dankzij de snelheid & correctheid van zijn leveringen is de tevredenheid van de klanten fors voorruit gegaan.

Sven Temmerman

Sven Temmerman

Baliebediende

Sven werkt sinds 2017 voor Tas NV, hij ruilde het mechaniekerswerk in voor een baan als baliebediende in het filiaal in Dendermonde.

Jochen Heyvaert

Jochen Heyvaert

Baliebediende

Jochen is onze nieuwste werknemer, hij begon in 2020 als baliebediende in het team van Tas NV Dendermonde.

Robin Van Hoecke

Robin Van Hoecke

Vertegenwoordiger

Robin verliet sinds kort de binnendienst om aan de slag te gaan als vertegenwoordiger. Door zijn ervaring van in de winkel heeft hij capaciteit genoeg om het nu te maken als vertegenwoordiger. Hij zal instaan voor het bezoeken van zowel nieuwe als bestaande klanten.

Tim Sonck

Tim Sonck

Chauffeur

Met de komst van Tim, kunnen wij in de regio van Dendermonde nog meer leveringen en nog meer service geven aan onze klanten.

TasNV Zottegem

Tas Zottegem , gelegen te Kloosterstraat 83 is de 2e winkel die werd geopend door de familie Tas. Deze is na al die jaren ook een gevestigde waarde in de regio. Tas Zottegem heeft een enorme toonzaal waar U kan kiezen uit verschillende merken gereedschappen. Hier zijn wij verdeler van Beta & KS-Tools ; maar ook voor andere merken zoals Makita , Facom , Force , Kraftwerk , BGS , … kan U hier terecht. Uiteraard hebben zij dezelfde grote voorraad onderdelen en andere producten zoals U van Tas gewoon bent.

Stijn Pannekoek

Stijn Pannekoek

Filiaalmanager

Stijn is sinds enkele jaren filiaalmanager in Zottegem. Deze functie is hem aangeboden na het vertrek van Erik. Stijn werkt bij Tas sinds hij de schoolbanken heeft verlaten, en daar heeft hij nog steeds geen spijt van. Zijn visie past perfect in het team waarover hij beschikt.

Davy Leroy

Davy Leroy

Baliebediende / Chauffeur

Davy is na Stijn het langste in dienst bij Tas Zottegem, hij werkt als baliebediende en chauffeur. Davy heeft een grote kennis wat hem populair maakt als chauffeur, klanten zien hem graag komen omdat hij altijd op een of andere manier toch kan helpen.

Jonas

Jonas

Baliebediende / Chauffeur

Jonas staat samen met Davy in voor de leveringen bij Tas Zottegem. Jonas zijn kennis van de onderdelen is optimaal waardoor hij ook een aanspreekpunt is bij de leveringen.

Timothy Labie

Timothy Labie

Baliebediende

Timothy werkt nog niet zo lang bij Tas Zottegem maar is ondertussen wel HET aanspreekpunt als het op technische vragen aan komt. Hij heeft de juiste kennis en spirit die perfect passen in het Team.

Andy

Andy

Baliebediende

Andy komt over van een concullega en was zeer snel ingewerkt. Door zijn ervaring was hij zeer snel ingewerkt.

Reginald Steurbaut

Reginald Steurbaut

Vertegenwoordiger

Reginald is de vertegenwoordiger voor regio Zottegem, hij is de opvolger van Johan.